torsdag 7. januar 2016

..OG SÅ VAR ÅRET I GANG..

Hey & hopp...her kommer årets første blogg-innlegg fra meg..kom på den geniale idéen om at i stede for å prøve å stresse frem et lite innlegg for hver tur jeg tar - så tar jeg heller å "samler opp" et par-tre turer, så hvert innlegg bli litt lengre enn tre linjer hver, hehe ;)

Vel - så var det et nytt år, da..og jeg kom meg faktisk ut døra allerede 1.nyttårsdag..jeg og kattene..vel - dvs. ho-katta nekta plent å bevege seg utfor eiendommen, så det ble jeg og monsen min som tøfla oss ned på bergan og tente oss et kjemekoselig bål, nesten i fjærsteinan.
Det var så innmari deilig å bare ligge der - flat ut og høre bølgene skvulpe om kapp med sprakinga fra bålet..og kjenne blandinga av havet og kaffelukta kile i nesa..fantastisk! Twilight - monsen min - kosa seg skikkelig..jakta litt på bølgene, men ble skikkelig småsurkete da han holdt på å skli uti vannet - så da rasa han heller opp til meg, og "stjal" ostesmørbrød fra meg..hehe..søtingen <3
Var vel å surra der nede på bergan i et par timer før vi tok fatt på heimveien..Twilight haika og satt i sekken min..noe som forvirra søstera Shadow, som hadde funnet ut at hun skulle komme å møte oss. Hun hørte og lukta broren - men så han jo ikke bak på ryggen min..så hun så mildt sagt ut som hun var falt rett ned fra månen, og da broren plutselig jumpa ut av sekken og landa på ryggen hennes, hoppa hun himmelhøyt og rasa i forveien oppover bakken, hehe :D

Neste tur ut ble bare noen få dager seinere..men da uten noen av kattene - for de streika..var sinnsykt kaldt ute, men jeg var så gira på ostesmørbrød grilla på bål til lunsj, at jeg trossa kulda og la i vei oppi granskauen. En FANTASTISK tur..kaldt & vakkert, og kun sprakinga fra bålet som brøt stillheta...for en lykke..sukk<3Men..at lykke er en flyktig tilstand, vet man jo..og i skrivende stund må jeg si at lykken er liiitt fraværende..har dessverre mistet begge kattene mine..dvs. det er jo enda håp om at de skal komme tilbake, men de har vært borte i snart to døgn..i et svartens vær, med grader ned mot minus 18..de er bare 6 mnd, og ikke vant med å jakte selv..bare å stole på "ho mor"..
Under her er siste tur-bildet tatt av dem sammen..fullt opptatt med å spise fiskepudding...yepp..de blir savnet..

 Og her er et par bilder tatt i dag i spreng-kulda, mens jeg og bikkja jeg har på lån, var ute på enda en leteaksjon etter kattene...vakkert :)Jupp-jupp...det var alt for denne gang..en liiiten start, i allefall...sjøl om de av dere som har meg på vennelista på Facebook, nok har sett de fleste bildene der ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hadde vært koselig med en kommentar om hva akkurat DU syns om bloggen min.. =)